Advent negyedik Vasárnapja Táborfalván 2019-ben

“Háztól házig, szívtől szívig, az egyik helytől a másikig – a karácsony melege és élvezete mindannyiunkat közelebb hoz egymáshoz.” (Emily Matthews)

December 22-én 15 órakor vette kezdetét a Deo Volente Ökumenikus Kórus kiskoncertjével adventi rendezvénysorozatunk záróakkordja. A rossz idő ellenére sok érdeklődőt vonzott rendezvényünk, mely nagy örömünkre szolgált.

Szeretném megragadni a lehetőséget, hogy köszönetet mondjak mindazoknak, akik hétről-hétre segítségünkre voltak színvonalas műsoraikkal, vendéglátásukkal, illetve bármiben, amivel emelni lehetett eme szép rendezvénysorozat sikerét:

– A Táborfalvai Karitász Csoportnak, akik az első vasárnapon látták vendégül az érdeklődőket!

– A Második gyertya meggyújtásakor Nagy András és családja vendégszeretetét élveztük. Köszönjük Nagy Józsefnek, hogy élményt hozott a gyerekeknek Mikulás jelmezében és Mészáros Gábornak, hogy „szállította” a Mikulást!

– Advent harmadik vasárnapján a Táborfalvai Ökörkör Közösség látott mindenkit vendégül magas színvonalon, melyet ezúton is köszönünk nekik!

– December 22-én, a negyedik gyertya meggyújtásakor pedig a Táborfalvai Református Egyházközség és a Deo Volente Ökumenikus Kórus összefogásának köszönhetően egy színvonalas kiskoncertben és vendéglátásban is részesülhettünk.

– Köszönet az Oláh családnak, akik négy vasárnapon keresztül térítésmentesen ajánlották fel hangulatos kisvonatjukat a gyermekek nagy örömére!

– Köszönet a Napraforgó Óvoda pedagógusainak, óvodásainak és a Csurgay Franciska Általános Iskola tanulóinak, tanárainak magas színvonalú, emlékezetes műsoraikért!

– Köszönet rendszeres segítőinknek és önkormányzati intézményeink dolgozóinak, akik folyamatosan részt vettek az előkészületekben! Köszönjük Bernát Szilárdnak a karácsonyi hangulatú térzenét, melyet minden vasárnap délután szolgáltatott számunkra!

Köszönet illet mindenkit a megható összefogásért, az együtt gondolkodásért, a mérhetetlenül sok segítségért és önzetlenségért, melyet rendezvénysorozatunk alkalmával tapasztalhattam!

Végezetül, de nem utolsó sorban köszönet Önöknek, kedves Táborfalviak, akik hétről-hétre eljöttek és velünk együtt élték át a karácsonyt megelőző várakozást, az adventet!

 

Nagy Andrásné, polgármester